Anna Lindblom


 


Anna Lindblom 


Låt mig presentera huvudkaraktären och reseledaren Anna Lindblom i charterdeckarna.

 

Anna är en vanlig tjej som får chansen att resa ut i världen och bli reseledare. Vi kommer att följa hennes resa, frigörelse och utveckling i serien charterdeckare.

 

Anna är det enda barnet till föräldrarna Monika och Niklas. Monika är en orolig mamma som efter en incident i samband med Annas födelse eskalerade. Hon har alltid försökt skydda Anna från allt. Monika blir helt förfärad när Anna kommer hem och berättar att hon fått jobb som reseledare. Hon gör allt i sin makt för att övertala dottern att stanna hemma men utan resultat. 

 

Anna är en nyfiken person som är bra på att se samband. När det sker olika oförklarliga händelser ute på resmålen är det oftast hon som först reagerar på det som händer. Hon är intresserad av den mänskliga naturen och dess drivkrafter. Hon har en hemlig dröm om att en dag bli polis, en dröm som hon inte ens erkänner för sig själv.

 

Det är i samband med att Anna reser ut i världen som hennes egen personliga utvecklingsresa börjar.

I första boken gör hon sin första sommarsäsong på Kreta. På Kreta möter hon det hemliga sällskapet Olyckssystrar.

I andra boken jobbar hon vintern i Egypten och Sharm el Sheikh. Hon blir ansvarig för att ta hand om en gymnasieklass som är nere på en avslutningsresa.

 

Tanken och planen för charterserien är att du ska få följa Anna under sju år av hennes liv och fjorton säsonger,

då varje år består av en sommar och vintersäsong. Som läsare kommer du att få ta del av livet som reseledare med alla dess uppgifter som bland annat transfer, välkomstmöten och utflykter tillsammans med det unika som varje resmål har att ge samt ett kriminalfall. Alla böcker är uppbyggda efter charterveckans struktur och ramar.

 

Jag har fått frågan om Anna är inspirerad från mitt eget liv. Det är klart att både hon och de andra karaktärerna i mina böcker är personer som är en del av mig och som jag mött i olika situationer under min utlandsperiod.

Alla personer är påhittade och skapade. Alla likheter mellan karaktärer i boken och verkliga personer är en tillfällighet. Arbetet som reseledare var fantastiskt och oerhört givande och det är helt klart den största enskilda händelsen som påverkat mig till den person som jag är idag och som jag genom charterserien har möjlighet att dela med mig till andra.

 

 

Webbdesign Duymaz duymaz.se

Copyright @ All Rights Reserved 2018.